HOME > ブログ > laserkopenのブログ > Het licht van de laserpen

ブログライター

laserkopen
laserkopenのブログ
年代 30代前半
性別 男性

メッセージを送る※ログインが必要です。

ブログ

TITLE.
Het licht van de laserpen
DATE.
2017年03月15日 02:18:46
THEME.
Laserpen


Hoewel ongelukken zijn gebeurd, is het zeer zeldzaam. Ik kocht deze laserpen om me te helpen er zeker van dat ik niet missen van een huisdier urine ongevallen. Ik moet heel eerlijk te zijn en voorafgaan mijn beoordeling door te erkennen dat ik niet een natuurkundige of binnen mijn comfort zone te bespreken lichtfrequentie golflengten. Als je dit leest dan bent u overweegt de aankoop van dit laserpen, absoluut niet aarzelen, de prijs blijft schommelen en beschikbaarheid lijkt ook te zijn. Ik bied mijn nederige excuses want ze had precies het tegenovergestelde ervaring. Ze zei dat ze gemakkelijk te vinden huisdier urine vlekken op haar tapijt te gebruiken. Ze vond de laserpen om alles wat ik niet deed. Ik liet mijn hoofd krabben over de reden waarom ik had een minder bevredigende ervaring.

Het toont al de urine die in de badkamer, dat is een geweldige manier om onze jongens dat ze vreselijk doel leren! Als u vonden dit een nuttige geef me een soortgelijk en zo niet laat me weten wat ik kan doen om te verbeteren voor onze JETLASERS community! Als huisdieren beginnen dingen te doen buiten de gewone, breng ze naar de dierenarts! Ik zou nooit hebben gekocht, want nu ben ik meer dan alleen de urine te vinden. Ik had een oudere kat die vaak braakten en tegen het einde van haar leven, vaak gemist de kattenbak. Ik dacht dat ik had al het groene vlekken gevonden. Ik ben beschaamd over hoeveel plekken deze laser gevonden! Ik moest erg nauw op zoek te merken. Ik weet dat dit is goedkoop, maar niet het geld verspillen.

laserpen 2000mW

Dit 2000mW groene laserpen heeft een mooie zware en tactiele gevoel, en de schakelaar werkt glitch gratis. De laser is krachtig genoeg om vlekken te vinden, zelfs in het overdag, maar werkt het best in omstandigheden met weinig licht. Nu heb ik mijn deel van "Baby-bird-stijl buffetten" gezien in mijn tijd als een kat slaaf, maar ik zet een stop om het als ik het zie gebeuren en opruimen. De sterkste groene laserpen stelt mij in staat om uit te vinden en het reinigen van de degene die ik mis, terwijl ik aan het werk ben, het verhogen van meer fondsen. Sinds het ontdekken van de locatie van de rest stopt, ik was in staat aan te wijzen die de kat het was door de geheime horloge. Ik kocht deze voor een kat urine probleem op ons tapijt. Ik was meteen in staat om niet alleen de urine plekken, maar de vele plaatsen die ze door de jaren heen had gekotst te identificeren. Helaas, de stress leidt soms tot ongeziene fouten, en ik was op zoek naar een manier om ze te vinden sneller dan het duurt mijn vriendin naar een andere 25 dollar kaars aan te schaffen.

We realiseerden ons dat een paar maanden geleden dat onze kat was spuiten op onze woonkamer tapijt, in de buurt van een venster waardoor een andere kat haar was intimiderend. Ik voelde me alsof ik woonde in een kattenbak, zou niet iedereen uit te nodigen, en werd volledig geëxtrapoleerd. Ik ben geen 10000mW blauwe laserpen expert, dus dit moet een niet-technische beoordeling, maar ik ben erg blij met deze krachtige laser. We schoongemaakt het tapijt door het huren van de machine van de supermarkt, die niet werken. Dan hadden we het professioneel gereinigd door een bedrijf dat het enzym schoner, waardoor de situatie verbeterd gebruikt, maar we konden nog steeds ruiken urine. Ik probeer de kleine man na de maaltijd te scheiden, zodat hun buik kan een beetje rusten. Ik zorg er ook voor dat de zenuwachtig in het nest kamer een paar keer per dag te zetten, met de deur geblokkeerd, zodat ze haar privacy kan hebben. So far so good, maar ik hou van dat ik deze laserpen naar het huis van tijd tot tijd te scannen.

Deze laserpen maakt die anders heel moeilijk werk, zeer gemakkelijk plaats. Hier is een truc die ik geleerd - azijn in een spuitfles en royaal spuit het op de plek. Bedek in bicarbonaat gedurende tenminste 6 uur. Als het verse urine, genieten van de urine met een handdoek - niet wrijven, druk of staan ​​op een stapel papieren handdoeken op de plek. Ik kon het niet vinden, zelfs als ik wist dat ik stond vlak over. Ik gebruikte mijn voor scorpion jacht en de jongen heeft deze laser pen werken! Dan gelden azijn en zuiveringszout. Dit product werkt zoals geadverteerd en was niet belachelijk geprijsd zoals sommige dierenwinkels dragen. Ik wou dat meer bedrijven verzorgd zo veel. Er is slechts één bundel concentratie, de goede zaak om in gedachten te houden als je de aanschaf van een laserpen en willen in staat zijn om de bundel te reguleren. Ik gebruik het in staat zijn om de nozzle check-test te interpreteren voor mijn inkjetprinter.

Ik gebruik de sterkste laserpen werk meerdere malen per dag coatings op printplaten te inspecteren. Ik moet nog uitzoeken hoe te "lezen" van de resultaten, dat wel. Ik had een zwerfkat te krijgen op door mijn doorweekte deur toen ik op vakantie was, en besloot mijn appartement was zijn domein en gemarkeerd als zodanig (bah !!). Ik heb deze sterke laserpen dus ik kon de vlekken deze kater beslissen waren zijn te vinden. Ik ging een beetje gek (te veel misdaad shows) proberen om zich te ontdoen van alles wat gloeit voordat ik deed een beetje onderzoek via internet te krijgen. Ik ben momenteel omscholing mijn hond, dus ik zal niet meer vinden, maar ik kan bijhouden. Het is ook klein en erg handig op te bergen.

TAG. laserpen,sterkste laserpen

コメント

コメント:0件

コメントはまだありません

コメントを投稿する

ログインしていません